×

Verte neemt geen nieuwe cliënten meer aan

Vanaf september 2021 stopt Verte en daarom wordt vanaf nu de praktijk afgebouwd. We nemen geen nieuwe cliënten meer aan. Cliënten die eerder bij Verte zijn geweest, kunnen wel contact opnemen. Samen bekijken we dan naar een oplossing die bij jou past.

Ik verwijs je graag door naar mijn collega Angelique Esser: www.haptotherapieleeuwarden.nl/traumatherapie-somatic-experiencing/

Je kunt ook een therapeut vinden met kennis van Somatic Experiencing en/of NARM op: www.bodymindopleidingen.nl/docenten-therapeuten

Opleidingen traumatherapie

Aaltsje de Jong van Verte volgde diverse opleidingen tot traumatherapeut. Hieronder vertelt ze welke opleidingen ze heeft gevolgd, zodat je inzicht krijgt in haar achtergrond.

Aaltsje: “Omdat ik in mijn werk als coach en loopbaanadviseur vaak zag dat mensen verkrampten als ze vertelden over ingrijpende gebeurtenissen, voelde ik sterk de noodzaak om dit beter te begrijpen. Wat gebeurt er in het lichaam? Hoe kun je die wijsheid meenemen in de coaching? In 2013 ben ik gestart met de driejarige opleiding Somatic Experiencing®, lichaamsgerichte traumatherapie. In 2015 heb ik de opleiding afgerond. Ik startte als traumatherapeut, de opgedane kennis en ervaring verwerk ik in mijn coaching.”

Om haar kennis te vergroten, volgde Aaltsje in 2016 en 2017 de opleiding Psychosociale Basiskennis. Hierdoor voldoet Verte aan de PLATO-norm en wordt de therapie vergoed uit de aanvullende verzekering.

Aaltsje: “Omdat ik in mijn praktijk ontdekte dat veel mensen lijden onder traumatische ervaringen op jonge leeftijd wilde ik hier meer van weten. Daarom startte ik in 2017 met de tweejarige opleiding Neuro Affective Relational Model, die gegeven wordt door de Amerikaanse Laurence Heller Phd. In 2018 heb ik deze studie afgerond.”