×

Verte neemt geen nieuwe cliënten meer aan

Vanaf september 2021 stopt Verte en daarom wordt vanaf nu de praktijk afgebouwd. We nemen geen nieuwe cliënten meer aan. Cliënten die eerder bij Verte zijn geweest, kunnen wel contact opnemen. Samen bekijken we dan naar een oplossing die bij jou past.

Ik verwijs je graag door naar mijn collega Angelique Esser: www.haptotherapieleeuwarden.nl/traumatherapie-somatic-experiencing/

Je kunt ook een therapeut vinden met kennis van Somatic Experiencing en/of NARM op: www.bodymindopleidingen.nl/docenten-therapeuten

Ontdek nieuw inzicht en uitzicht

Verte is het bedrijf van Aaltsje de Jong en is gevestigd in het dorpje Blessum, vlak bij Leeuwarden. De werkplek van Verte is omgeven door rust, ruimte en het kenmerkende Friese open landschap. Het uitzicht biedt inspirerende inzichten. De naam Verte sluit hierbij aan: vanuit het nu verder kijken en perspectief zien en creëren.

Verte staat voor:

  • integriteit
  • betrouwbaarheid
  • doelgerichtheid
  • professionaliteit


 Werkwijze Verte

We starten een traject met een gedegen intake, gevolgd door een helder plan van aanpak. Elke sessie duurt gemiddeld een uur. Samen bepalen we hoeveel tijd er zit tussen elke sessie. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of eens in de drie weken zijn. Bij coaching gerelateerd aan werk is het mogelijk om, indien gewenst, een rapportage te maken voor de werkgever.

Verte heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen. Deze ervaring wordt regelmatig aangevuld met cursussen en opleidingen.