De samenwerkingspartners van Verte

Verte werkt nauw samen met drie partners die opdrachten uitvoeren voor Verte op het moment dat de agenda van Aaltsje de Jong te vol is, of hun expertise beter aansluit bij de vraag van de cliënt.
Op deze pagina leest u meer over de drie samenwerkingspartners van Verte. Naast deze partners heeft Verte een groot netwerk van professionele collega's die inspireren, met wie Aaltsje de Jong kan sparren en waar cliënten van Verte soms deskundigheid 'halen'.

_MG_0133-medium-300px.png
Annie Hoekstra

Coach, loopbaanadviseur en trainer

Annie Hoekstra startte in 2006 met haar bedrijf De Swingel, een bureau voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarvoor werkte ze jarenlang bij het Algemeen Maatschappelijk Werk, Jeugdzorg en als consultant in het onderwijs.
Annie ondersteunt organisaties en medewerkers bij verandering en groei. Daarnaast is zij zelf continu bezig met groei. Zo maakt ze deel uit van zowel een Friese als van een internationale intervisiegroep van supervisoren en organisatieadviseurs waar wordt geleerd van elkaars kennis en ervaringen. Sinds 1989 is zij actief betrokken in een groot internationaal netwerk van counselors. Opdrachtgevers en samenwerkingspartners omschrijven Annie Hoekstra als bevlogen, deskundig, praktisch en met beide benen op de grond.

Annie Hoekstra: "Een van mijn inspiratiebronnen is een uitspraak van schrijver en dichter Maya Angelou: 'The question is not how to survive, but how to thrive with passion, compassion, humor and style.' Deze zin van Maya Angelou reist al jaren met mij mee. Kernachtig geeft het weer wat mij beweegt: leven in plaats van overleven. Kracht in plaats van slachtoffergedrag. Stappen zetten in plaats van opgeven. Uitvinden waar je het best tot je recht komt. Nieuwe wegen, inspiratie vinden voor je organisatie. Werken aan groei. Leren leren. Altijd met passie, liefde en humor."

Op het LinkedIn-profiel van Annie Hoekstra vind je meer informatie.


Yvonne Kerkhof

loopbaanprofessional, jobmarketeer en opleidingskundige

Yvonne is zelfstandig loopbaanprofessional, jobmarketeer en opleidingskundige. Met haar bedrijf N52º begeleidt ze mensen bij het neerzetten en ontwikkelen van hun professionele identiteit. Yvonne is betrokken, inspirerend en scherp in het stellen van vragen die tot nadenken aanzetten. Ze denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen en kijkt verder dan iemands volgende baan.

Yvonne Kerkhof: ‘‘Op de huidige arbeidsmarkt is het cruciaal dat jij weet wat je toegevoegde waarde is en dat je dit helder kunt communiceren. Dit vraagt van jou dat je kleur bekent, dat je gaat staan voor dat wat jij te bieden hebt. Vanuit het motto 'Als je kiest, word je gekozen' nodig ik je uit om de verbinding te maken tussen je hoofd en je hart. Ik daag je uit keuzes te maken, in je werk en in je leven, die in overeenstemming zijn met wie je werkelijk bent.”

Op de website van Yvonne Kerkhof www.n52.nl vind je meer informatie.

_MG_0076-medium-300px.png
Marja Steegenga

ZKM-coach, loopbaanadviseur en (mindfulness) trainer

Marja Steegenga werkt ruim 10 jaar als ZKM-coach, loopbaanadviseur en (mindfulness) trainer vanuit haar bedrijf Mijander. Ze begeleidt mensen individueel en in groepen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een specialisme van Marja is werken met het ZKM-zelfonderzoek.
Marja heeft een breed spectrum aan werkervaring in het begeleiden van mensen in uiteenlopende functies, zowel uitvoerende als leidinggevende functies.

Marja Steegenga: "Een van mijn favoriete uitspraken is: 'Even stilstaan is vaak een hele vooruitgang'. Door stil te staan en jezelf de ruimte te geven om een pas op de plaats te maken, ontstaan hernieuwde inzichten en kom je weer in beweging. Samen met mijn cliënten sta ik stil bij hun werk-, functionerings- of levensvragen. Ik leer mensen met vertrouwen en compassie naar zichzelf en hun omgeving te kijken en spreek hen aan op hun eigen verantwoordelijkheid en kracht."

Op het LinkedIn-profiel van Marja Steegenga vind je meer informatie.